Allweb rikthehet në Shqipëri këtë nëntor!

 • Çfarë duhet të dinit?
  AllWeb është një konferencë 1-ditore që i dedikohet: marketingut digjital, kreativitetit, metaverse, përvojës së përdoruesit, web3 dhe strategjive të biznesit. Një event ndërkombëtarë ku marrin pjesë 12 folës nga e gjithë bota.

 • Kush duhet të marrë pjesë në AllWeb?
  Të gjithë drejtuesit e nivelit C, menaxherët e marketingut, agjencitë e reklamave, ekspertët e PR dhe komunikimit, sipërmarrësit, pronarët e NVM-ve dhe konsulentët e biznesit duhet t’i bashkohen kësaj eksperience një-ditore që të lë pa frymë.

 • Në AllWeb bëjmë edhe qejf!
  Përveçse do të ndajmë eksperienca do të festojmë me njëri-tjetrin, do të kemi aktivitete speciale e shumë surpriza.

   

 • Ofertë e limituar
  Numri i biletave Early Bird është i limituar, ato do të jenë të hapura për rezervim deri më datë 31 Gusht.

 • Faturimi
  Sapo të bëni rezervimin më poshtë, do t’ju vijë në email një kopje e faturës automatikisht.

Merrni biletat tuaja TANI!

NamePriceBuy
Super Early Bird€ 60

Add to cart

table.dataTable thead th, table.dataTable thead td { padding: 20px 28px; border-bottom: 1px solid #111; color: #fff; } .dataTables_wrapper.no-footer .dataTables_scrollBody { border-bottom: none; } table.dataTable.cell-border tbody tr th:first-child, table.dataTable.cell-border tbody tr td:first-child { border-left: none; } table.dataTable.cell-border tbody th, table.dataTable.cell-border tbody td { border-top: none; border-right: none; } .dataTables_wrapper .dataTables_scroll div.dataTables_scrollBody>table>thead>tr>th, .dataTables_wrapper .dataTables_scroll div.dataTables_scrollBody>table>thead>tr>td, .dataTables_wrapper .dataTables_scroll div.dataTables_scrollBody>table>tbody>tr>th, .dataTables_wrapper .dataTables_scroll div.dataTables_scrollBody>table>tbody>tr>td { text-align: center; } #wtbp-table-wrapper-1_991077 table.dataTable.cell-border tbody th, #wtbp-table-wrapper-1_991077 table.dataTable.cell-border tbody td { border-top: none; /* border-bottom: none; */ } .wtbpContentTable .wtbpAddToCartWrapper { width: auto; } .quantity .button { border: none; color: #000!important; }